Uutisia!

Luvassa nokipannukahveja ja muuta retkikivaa. (© JJL)

Täällä sitä ollaan taas!

Viestintä ja Retkeily Harnakka täytti 10 vuotta ja teki juhlan kunniaksi tilaa uudelle.

Uusi yritys on Luontopalvelut Harnakka. Tiedotan Harnakan retkistä, kursseista, tapahtumista ja muista palveluista lähiviikkoina Facebookissa, Instagramissa ja uudella kotisivulla, kunhan ehdin luontotyyppiselvityksen parista riittävän pitkäksi aikaa tietokoneen ääreen.

Luvassa on ainakin lintukursseja ja -retkiä, sienikursseja (jos ja kun on sieniä), kääpäretkiä, kasviretkiä, suoretkiä ja vaikka mitä luontoretkiä vuodenaikojen mukaan. Lintuharrastajana olen erityisen innostunut lintukursseista ja -retkistä. Lintujen tunnistamisessahan auttavat monet muutkin seikat kuin linnun ulkonäkö.

Tavoitteeni on edelleenkin mahdollistaa hienoja luontokokemuksia ja elämyksiä asiakkaan tarpeiden mukaan, liittyvätpä tarpeet sitten virkistymiseen ja rentoutumiseen tai tietojen ja taitojen kerryttämiseen luonnon ja retkeilyn parissa.

Aivan tohkeissani muuten odotan, että pääsen vetämään retkeilyn intensiivikurssin vasta-alkajille. Se on sitten todella intensiivinen, lauantaista sunnuntaihin, retkeilyn perusjuttuja pähkinänkuoressa. Aloitamme sopivan telttapaikan valitsemisesta ja teltan pystyttämisestä, ja keskitymme kurssin aikana muun muassa varusteisiin, ruokajuttuihin, tulentekoon, suunnistamiseen ja turvallisuuteen.

Tässä vielä lyhyt katsaus siihen, keille Harnakan luontopalvelut sopivat. Lyhyesti sanottuna aivan kaikki ovat tervetulleita retkille, kursseille ja muihin palveluihin. Tässä kuitenkin pieni kooste. Harnakan palvelut sopivat siis:

– Ryhmille, kuten kaveri- ja työporukoille: kiva retkipäivä luonnossa, tai hei, miksette tulisi retkeilyn intensiivikurssille!
– Erityisryhmille: tarpeiden mukaan räätälöidyt retket, tapahtumat ja kurssit, esteettömästi ja tarvittaessa selkokielellä.
– Yhdistyksille ja kerhoille: virkistäviä retkiä, antoisia kursseja.
– Yrityksille: tyky- ja virkistysretket, palkintoretket ja -kurssit.
– Kaiken ikäisille ja -kuntoisille luonnosta ja retkeilystä kiinnostuneille ihmisille.
– Luontopalveluyrittäjille: asiantuntija-apua esteettömyydestä, lisäkäsiä ja opaspalveluja tapahtumiin ja retkille.
– Kouluille ja oppilaitokseille: retket, tapahtumat, oppitunnit, luennot.
– Päiväkodeille: lähiretket, tuokiot luonnon ihmeiden äärellä.

Seuraa ilmoittelua!
Kerron Instagramissa, milloin löydät palvelut Facebookista ja kotisivulta.

Ilman muuta voit ottaa yhteyttä jo sitä ennenkin, jos sinulla on mielessäsi jokin retki tai kurssi, jonka Luontopalvelut Harnakka voisi toteuttaa. Yhteystiedot ovat tuolla ylhäällä pudotusvalikon alla, ne ovat samat kuin ennenkin. Pidetään yhteyttä!

This entry was posted in Luontopalvelut Harnakka and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s